Quick Enquiry

Enter your details and we'll call you back at the requested time. Alternatively, talk to one of our team.

Please note we will respond to your request during working hours only.


Dutch

Welkom in Cambridge

Maak kennis met Cambridge

Gebouwen in en rond de stad...

Cambridge is een van de beste steden in het VK. Hier vindt u de wereldberoemde University of Cambridge, de bijbehorende Colleges met verbazingwekkende architectuur, fantastische gebouwen, pittoreske hoekjes, stille kloosters, een levendige culturele wereld en kilometers groen.

De stad is al eeuwenlang het middelpunt van wereldveranderende ontdekkingen en is ook nu nog baanbrekend in innovatie, onderzoek, wetenschap en technologie. Er hangt een aanstekelijke passie en spanning in de lucht. Het is een plek waar ideeën opbloeien, waar bevlogen geesten bijeenkomen en waar gedelegeerden en bezoekers zich buiten de normen om kunnen verdiepen in de academische sfeer.

2017-01/1484922493_first-languages.jpg

Het is niet moeilijk om Cambridge te bereiken

De stad en de regio zijn makkelijk toegankelijk. We liggen op een treinreis van 50 minuten vanaf centraal-Londen, een autorit of treinreis van 30 minuten vanaf London Stansted Airport, enkele minuten van het belangrijkste wegennetwerk en binnen een paar uur rijden van de andere luchthavens van Londen.

Als u eenmaal bent aangekomen, kunt u overal in de stad naartoe lopen of natuurlijk kiezen voor wat de locals doen: fietsen! Dankzij een uitgebreid openbaar vervoersnetwerk, waaronder 's werelds langste Guided Busway, kunt u de hele regio met gemak en zonder moeite bezoeken.

2017-01/access-languages.jpg

Het is een stad waar je het hele jaar door van kunt genieten

Het is een stad waar je het hele jaar door van kunt genieten, gelegen in de droogste regio van Groot-Brittannië. En met zo'n 2000 hectare aan groen en een wijde hemel zover als het oog reikt, is het een geweldige plek om van de buitenlucht te genieten.

Vergaderruimtes en eetgelegenheden in de stad bevinden zich nooit meer dan een korte wandeling van elkaar, dicht bij het historische centrum waar de middeleeuwse straatjes een bonte verzameling vormen van kunstgalerijen, museums, winkels, bars en restaurants. Gedelegeerden kunnen wandelen in het voetspoor van bekende Alumni, genieten van een drankje in de pub waar Watson en Crick de ontdekking van DNA aankondigden, specimens bekijken die Charles Darwin tijdens zijn beroemde Beagle-reis heeft verzameld of wellicht de eerste editie van Newton’s Principia Mathematica of het oorspronkelijke manuscript van A.A. Milne’s Winnie-the-Pooh inzien.

Om Cambridge heen is er nog meer keuze aan gebouwen en activiteiten: museums, landhuizen, dorpsherbergen en moderne, speciaal gebouwde conferentiezalen in toonaangevende wetenschaps- en technologieparken.

Newmarket, waar de allerbeste raspaarden worden gefokt, brengt paardenraces en -training binnen handbereik en de bossen, stranden en ouderwetse marktplaatsen in Suffolk en Norfolk zijn allemaal makkelijk bereikbaar. Londen, met alle bezienswaardigheden en een bruisend stadsleven, ligt op slechts 50 minuten reizen met de trein.

Kortom, Cambridge en zijn omgeving is niet slechts een bestemming... het is een ervaring!

2017-01/languages-third-section.jpg

Maak kennis met Cambridge – een enthousiast team; een portfolio met zalen voor elk evenement

Wij zijn de deskundigen, en het is onze taak om ervoor te zorgen dat uw evenement buitengewoon wordt. We bieden een suite aan bureaudiensten en één enkel contactpunt voor een ongelooflijk ruime keuze aan zalen bij de University of Cambridge, de Cambridge Colleges, hotels en andere prachtige, unieke gebouwen in de stad zelf en de omgeving.

Ons portfolio biedt vergaderruimtes, auditoriums en trainingsfaciliteiten voor tot 1000 personen, evenals grote zalen of intieme eetgelegenheden met ruimte voor 10-700 personen, in traditionele en historische of unieke en moderne decors.

Er zijn driesterren-, viersterren- en budgethotels die executive of standaard accommodatie bieden, en tijdens de vakantieperioden van de universiteit zijn er meer dan 7500 studentenslaapkamers beschikbaar.

De website Meet Cambridge biedt een glimp van de mogelijkheden in en rondom Cambridge, maar er valt zoveel meer te vertellen. Wij kennen de beste en meest geheime plekjes en leveranciers die een waardige 'finishing touch' bieden. Neem dus contact met ons op met uw plannen. Wij helpen u de ideale plek voor uw evenement te vinden, wat dat ook mag zijn!

2017-01/team-languages.jpg